dimitrov oduševio

Teniski šampion održao svima školu: Tako se poštuje suparnik!

05.01.2018 u 19:01

Bionic
Reading

Grigor Dimitrov oduševio je ljubitelje tenisa ovog petka u Brisbaneu kada je u neizvjesnom meču bez razmišljanja preskočio mrežu i pritrčao pomoći ozlijeđenom Kyleu Edmundu...

Bugarski 26-godišnji tenisač doživio je svoj sportski vrhunac na završnici osmorice najboljih u Londonu prošle godine, kada je trijumfirao bez izgubljenog meča, a ovog petka pokazao je i da je veliki sportaš.

  • +3
Grigor Dimitrov Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Naime, Grigor Dimitrov igrao je neizvjestan meč protiv Kylea Edmunda, no kod rezultata 4:4 kada se njegov protivnik našao na zemlji, zaboravio je 3. igrač svijeta na rezultat i bez razmišljanja preskočio mrežu i pritrčao u pomoć.

Britanac se uspio pridići i nekako završiti meč, ali više nije bio u stanju pružiti otpor Bugarinu koji se plasirao u polufinale turnira u Brisbaneu.

'Žao mi je što je meč morao završiti na ovakav način,' priznao je Grigor Dimitrov koji je ispraćen s terena uz ovacije publike, a reakcije teniske javnosti iznimno su pozitivne na njegovu brigu za protivnika.

Edmund koji je uganuo gležanj kasnije je potvrdio kako ozljeda nije teže prirode i vjeruje da će se oporaviti do Australian Opena...