nedostajao je svima

Tek se vratio na terene, a već je pokazao dio svog 'ludog' temperamenta: Ibrahimovićevo zagrijavanje pamtit će i klupski djelatnik

10.01.2021 u 07:57

Bionic
Reading

Vodeća momčad talijanske Serie A, Milan, u srijedu je doživjela prvi poraz u prvenstvu od Juventusa, ali već u subotu se protiv suparnika iz istog grada, Torina, vratila pobjedama. No, jednako važna vijest za 'crveno-crne', osim pobjede 2:0 jest i činjenica da se na teren vratio Zlatan Ibrahimović

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 17. kola Serie A nogometaši vodećeg AC Milana su na svom terenu pobijedili Torino sa 2:0, a strijelci su bili Rafael Leao (25) i Franck Kessie (36, 11 m).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zaražen koronavirusom, nije bio u sastavu Milana, dok je Zlatan Ibrahimović, koji se je oporavio od ozljede, ušao u igru u 85. minuti. Inače, Ibrahimović se ozlijedio još krajem studenoga 2020. godine, pa se na njegov povratak u Milanu čekalo s nestrpljenjem.

Sada, kad se vratio, vidjelo se da je u 'staroj formi', spreman na svakakve ludosti.

I snimka zagrijavanja, kada diže nogu preko glave jednog od klupskih djelatnika, izgleda impresivno. Doduše, to nije ni čudno, jer zna se da je Ibrahimović kao dijete bio jako dobar i u borilačkim sportovima.