očekivana odluka

Talijanskom stručnjaku presudio sramotni poraz od Dinama i sedam golova u mreži; Serse Cosmi više nije trener Rijeke!

13.11.2022 u 21:41

Bionic
Reading

Nakon što su u posljednjoj utakmici SuperSport HNL-a u sklopu 17. kola nogometaši Dinamo na nadigrali Rijeku 7:2, očekivano je došlo do otkaza talijanskom stručnjaku Serseu Cosmiju

Poraz kakav nogometni klub iz Rijeke ne pamti presudio je treneru. Kako je potvrđeno iz kluba Serse Cosmi više nije trener Rijeke nakon što su u posljednjoj utakmici SuperSport HNL-a, prije pauze zbog Svjetskog prvenstva, nogometaši Dinamo na Rujevici slavili s rekordnih 7:2.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

'Meni bi bilo i više nego drago da ostanem na klupi. Ponavljam, nakon ove utakmice podvlači se crta i kreće se dalje. Imamo 33 igrača, oni ne da nisu dovoljni dobri nego njihove karakteristike, nisu u skladu s onim što nama treba, prije svega tu se baziram na sredinu terena', kazao je Cosmi nakon utakmice.

No, iako kod njega postoji želja odluka da dobije otkaz ipak je bila očekivana.

Treba reći kako se Cosmi jako kratko zadržao na klupi Rijeke koju je vodio na svega 12 utakmica, deset prvenstvenih i dvije u kupu.

U SuperSport HNL-u imao je učinak od tri pobjede, jednog remija i šest poraza, a u SuperSport Hrvatskom kupu Rijeka je doživjela šok kada je u osmini finala ispala od drugoligaša BSK iz Bijelog Brda.

Izvor: tportal.hr
  • +6
Rijeka - Dinamo, utakmica 17. kola SuperSport HNL-a Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore