AKO JE ISTINA...

Talijanski mediji prozivaju Antu Rebića te su se raspisali o neobičnoj situaciji koja se dogodila za vrijeme utakmice Intera i Milana

21.04.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Talijanski mediji raspisali su se o neobičnoj situaciji u svlačionici Milana, a koja se navodno dogodila za vrijeme utakmice polufinala Kupa protiv Intera

Milan se oprostio od Kupa, gradski rival je bio bolji i prošao u finale, a u drugom dijelu je trener 'Rossonera' Stefano Pioli želio u igru ubaciti Ante Rebića kako bi preokrenuo zaostatak od 0:2 (završilo pobjedom Intera 3:0). No hrvatski napadač se požalio na ozljedu koljena i nije ušao u igru.

No kako tvrdi Gazzetta dello Sport liječnički pregled dan nakon utakmice pokazao je da je sve u redu, a ta informacija naljutila je navijače Milana.

'Rebić postaje slučaj. Hrvatu je ovo sezona za zaborav. Samo Ibrahimović i Kjaer su ove sezone propustili više utakmica. Pioli ga je želio staviti u igru, a Ante mu je odgovorio da ga boli koljeno. Međutim, pregled kod doktora nije pokazao ništa. Osim toga, već prije ove sezone bilo je s njim situacija koje se mogu nazvati - čudnima', piše ugledni talijanski sportski dnevnik.

Rebić je zbog ozljeda propustio 18 utakmica, a nakon što se oporavio, nije povratio formu s početka sezone. No svejedno nije baš korektno prozivati našeg napadača, jer nije se lako vraćati nakon pauza uzrokovanih ozljedama.