analizirao velikane

Talijanski izbornik Roberto Mancini iskreno priznao kako smatra da Engleska nije ni trebala doći do finala, a osvrnuo se i na Njemačku koja je podbacila

19.07.2021 u 21:21

Bionic
Reading

Talijanski izbornik iskreno je priznao kako misli da Englezi nisu ni zaslužili finale

Roberto Mancini je Italiju doveo na krov Europe. Nakon što je s Talijanima osvojio Euro 2020. Mancini je u razgovoru za Sport 1 rekao kako smatra da Englezi, koje su u finalu izbacili boljim izvođenjem jedanaesteraca, nisu tamo ni trebali biti.

Talijan je najprije komentirao Njemačku koja drugi turnir zaredom nije uspjela napraviti gotovo ništa. Kada uzmemo u obzir to koje igrače Nijemci imaju na raspolaganju, pravo je čudo da oni ne dolaze do finala, a tome se čudi i Mancini.

'Iskreno, ne znam što to Njemačka može napraviti. Oni su za mene i dalje ogromna nogometa nacija. Uvijek imaju dobru momčad i sjajne igrače, a i vrhunske trenere, ali svaka ekipa mora pronaći svoj put. Mi smo bili u sličnoj situaciji prije tri godine'', rekao je Mancini pa iskreno priznao da smatra da Englezi nisu ni trebali doći u finale:

'Iskreno, mislim da Nijemci nisu ni zaslužili ispasti od Engleske. Po meni su odigrali odličnu utakmicu, čak su bili i bolja ekipa', poručio je Mancini.