RUŽNE RIJEČI PANATTE

Talijanska legenda ničim izazvana žestoko se obrušila na Đokovića

11.11.2016 u 12:38

Bionic
Reading

Legendarni talijanski tenisač Adriano Panatta ničim izazvan žestoko se obrušio na ponajboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića kazavši javno za njega da 'ima psihičkih problema'

U intervjuu za talijanski Radio Rai 66-godišnji Panatta zamoljen je za komentar svjetske ATP ljestvice na kojoj je Andy Murray zasjeo na prvo mjesto umjesto Novaka Đokovića.

'Đoković misli da je vidio Boga… Ima problem zbog kojeg ne radi dobro, a usto ima 29 godina i 300 milijuna dolara na bankovnom računu. Angažirao je gurua koji svima obećava mir i ljubav. Ma on ima psihičkih problema!' kazao je Panatta.

Naravno, njegova izjava ubrzo je stigla do Srbije gdje je ovaj Talijan, koji je u karijeri bio četvrti igrač svijeta (1976), postao omražen.

Svi srpski mediji ogorčeni su ovakvim javnim istupom Panatte koji se ničim izazvan obrušio na najpopularnijeg srpskog tenisača i jednog od najboljih sportaša proteklog desetljeća.

Podsjetimo kako je Đoković početkom studenoga javno progovorio i na temu tzv. gurua Pepea Imaza, Španjolca kojeg se u bombastičnoj izjavi dotaknuo Panatta.

'Pepe Imaz moj guru? Prvo, ne znam ni gdje ste čuli da je guru. A kao drugo, on je već mnogo godina dio mog tima. Radio je s mojim bratom, a dugo je i on bio tenisač. Cijeli život je u tenisu… Pokušavaju izmisliti priču govoreći da je guru, nazivajući naš rad ovim i onim imenima, a na kraju krajeva, ljudi mogu izmisliti i osuđivati koliko hoće. Nama je to sve smiješno', kazao je nedavno Đoković.

Donedavni broj jedan Novak Đoković zasad se nije oglasio nakon ovog ispada Panatte.