manjak poštovanja

Talijani hrvatskog trenera totalno izbacili iz takta; bijesni Ivan Jurić urlao na novinara pa demonstrativno napustio intervju

24.05.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Ivan Jurić poludio je na talijanskog novinara koji ga je jednim pitanjem totalno izbacio iz takta

Završila je napeta sezona talijanske Serie A. Inter je prvi, drugi je Milan, treća Atalanta, a četvrti Juventus i to su klubovi koji će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka, dok je Napoli ostao ispod crte nakon što je u zadnjem kolu odigrao samo 1:1 protiv Verone koju vodi naš Ivan Jurić.

Napoli će iduće sezone morati u Europsku ligu, a devet minuta je imao Ligu prvaka. Za vodstvo Napolija zabio je bivši igrač Dinama, ali i Verone, Amir Rrahmani u 60 minuti, ali slavlje je trajalo samo devet minuta, a onda je Faraoni zabio za izjednačenje i izbacio Napoli iz Lige prvaka. Zanimljivo je bilo i nakon utakmice.

Na konferenciji za medije došlo je do okršaja između Ivana Jurića i talijanskog novinara. Jurić je trebao dati intervju novinaru Skyja Massimu Ugoliniju i novinarima u studiju u Milanu, no to nije prošlo u najboljem redu.

'Večeras ste presudili tko će u Ligu prvak i umjesto Napolija tamo poslali Juventus. Vaša Verona večeras je bila potpuno drugačija od onoga kakvu smo ju gladali zadnjih tjedana. Koliko teško je bilo?', pitao ga je Ugolini i odmah u startu naživcirao.

Jurića je ovo pitanje totalno izbacilo iz takta.

'Eto, odmah na početku ogromno sra***! Morali biste poštovati Veronu. Ne možete tako pričati o nama! Morate pokazati poštovanje, jel' to jasno? Morate gledati Veronine utakmice tijekom cijele sezone', sve je glasnije govorio Jurić koji novinaru nije dao da se opravda:

'Neću ni pričati s vama jer morate pokazati poštovanje, a to ne radite. Jel' vam jasno? Neću dopustiti da dovršite pitanje jer me ne pošutjete', ljuto je govorio Jurić.

Ugolini se nije dao smesti pa je nastavio svoju svađu s Jurićem.

'Juriću, Vi ne poštujete mene. Ne dopuštate mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u zadnje vrijeme', uporan je bio Talijan, a ta njegova rečenica totalno je hrvatskog trenera izbacila iz takta:

'Dosta, odlazim! Niste u obzir uzeli stanje u kojem je Verona bila u zadnje vrijeme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša ekipa je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate mi se ispričati zbog Vašeg sramotnog ponašanja. Odmah mi se ispričajte!', vikao je Jurić i potom demonstrativno napustio konferenciju.