Nezadovoljan u Liverpoolu

Talijani doznali; evo koliko je Roma odlučila platiti za Dejana Lovrena, ali plan bi im mogao pokvariti Zvone Boban

13.08.2019 u 08:55

Bionic
Reading

Već mjesecima se piše kako će hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren, kojeg trener Jurgen Klopp nije uvrstio niti na klupu u prvom kolu Premiershipa, uskoro napustiti Liverpool. Ime novog kluba još nije poznato, ali ako je vjerovati talijanskim medijima čini se kako će Lovren uskoro preseliti u Romu ili AC Milan

Prijelazni rok u Italiji još traje, a prema informacijama koje imaju novinari Sky Italije Dejan Lovren i njegov menadžer navodno su sve dogovorili s Romom. U cijeloj priči važno je naglasiti kako se ne radi o posudbi nego o prodaji, a uvjeti još nisu poznati.

Navodno se čelnici Liverpoola i Rome još nisu uspjeli dogovoriti oko odštete iako se po medijima barata iznosom od minimalno 15 milijuna eura koliko bi treba dobiti engleski klub.

Iako je dugo bio standardan u momčadi čini se kako su Lovrena mjesta u prvoj momčadi koštale ozljede koje su ga mučile tijekom cijele prošle sezone. Kriza u formi, kada se vratio u momčad, bila je logična posljedica, a s vremenom su se treneru nametnuli neki drugi igrači poput Van Dijka, Gomeza ili Matipa.

No, prema informacijama nekih engleskih novinara u utrku za Lovrena, za kojeg je odšteta sada prihvatljivija nego prijašnjih 20 milijuna eura, uključio se i AC Milan. Naime, razlog je vrlo vjerojatno Zvonimir Boban koji je nedavno napustio visoku poziciju u Fifi kako bi pomogao klubu u kojem je proveo velik dio karijere. Podsjetimo, Boban je u AC Milanu zadužen za sve nogometne aktivnosti u izravnoj koordinaciji s glavnim direktorom Ivanom Gazidisom te tehničkim direktorom Paolom Maldinijem. Stoga ne čudi interes AC Milana za Lovrena i lako je moguće da Boban pokvari planove Rome.

  • +8
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia