NESTAŠNI BOČKAJ

Talent koji oduševljava golovima izbačen iz prve momčadi Osijeka

24.03.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Trener Osijeka Zoran Zekić odlučio je zbog nediscipline udaljiti iz momčadi talentiranog Petra Bočkaja koji je ove sezone oduševljavao krasnim golovima iz slobodnjaka...

Riječ je o 21-godišnjem darovitom veznjaku koji je pozornost privukao na sebe kada je prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca dotukao PSV ljetos u kvalifikacijama za Europsku ligu, a svoju vještinu zabijanja iz prekida u nekoliko je navrata demonstrirao i u HT Prvoj ligi, uključujući i derbi na Rujevici prošle jeseni.

  • +10
Hrvatski Telekom prva liga, 26. kolo, NK Osijek - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

No, Bočkaj ima čini se problema s disciplinom kojih se ne može riješiti. Poznato je da voli pojesti i veseliti se s prijateljima, a ovih dana u Osijeku je opet pretjerao pa ga je Zoran Zekić odlučio kazniti.

'Naš mladi prvotimac Petar Bočkaj suspendiran je zbog kršenja klupske discipline i novčano kažnjen. On je sa suigračima u petak popodne doputovao u Veliku gdje će bijelo-plavi u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Krupe, ali je trener Zoran Zekić odlučio udaljiti ga iz kadra prvotimaca uslijed ponašanja koje si profesionalni nogometaš ne smije dopustiti,' piše na službenim stranicama kluba.

Ostaje nepoznato što je Petar ovaj put točno napravio i ima li suspenzija veze s hranom, pićem, noćnim tulumarenjem, nedolaskom na trening ili nekim drugim oblikom neposluha.

Osijek je u svakom slučaju u rezultatskoj krizi, upisao je tek jednu pobjedu u 2018. godini i Zekić na ovaj način pokušava probuditi svoju ekipu...

Osijek - Rudeš 3:0 (Bočkaj 85) Autor: YouTube