as doznaje

Tajni sastanak u Realu; otkriveno što su se Modrić i predsjednik Perez dogovorili!

27.04.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Trakavica oko novog ugovor Luke Modrića i Real Madrida dobila je novi nastavak

Kako piše tiražni španjolski AS predsjednik Reala Florentino Perez i 37-godišnji Luka Modrić napokon su se našli na sastanku.

Kako se doznaje sve su dogovorili i hrvatski kapetan sigurno će još jednu sezonu igrati u Real Madridu!

Kao što je poznato Modrić je prošle godine u lipnju produžio ugovor s Realom na jednu sezonu, a nakon sjajnih igara te činjenice da još uvijek može igrati na visokoj razini, u kraljevskom klubu odlučili su kako će mu dati novi 1-godišnji ugovor.

Naravno, velike zasluge za to ima i trener Carlo Ancelotti koji je javno nekoliko puta rekao kako 'Modriću treba produžiti ugovor.'

Također treba reći kako je ovu odluku čelnika Reala, da Modriću pripreme novi ugovor, požurila i činjenica da je službeno dobio ponudu od čak 25 milijuna eura po sezoni iz Saudijske Arabije uz dodatak kako su mu na stol stavili fiksni dvogodišnji ugovor!

'Luka je osobno razgovarao s Perezom i prenio mu je svoju želju, da još jednu sezonu odigra na Santiago Bernabeuu te nakon toga napusti klub u velikom stilu 2024. godine', piše novinar AS-a kojem je dojavljeno kako su Perez i Modrić 'sve dogovorili.' Naravno, financijski uvjeti koje su dogovorili su poslovna tajna i može se samo nagađati, ali je jasno kako će to biti manje od 20 milijuna eura bruto koliko je zaradio u Real Madridu ove sezone.

Sad se još samo čeka službeno potpisivanje ugovora i može se reći kako je ova 'sapunica' s odugovlaćenjem - završena.