NOVI AMERIKANAC U TRNSKOM

T.J. Ford pojačao košarkaše Zagreba

22.11.2011 u 14:41

Bionic
Reading

Američki razigravač T.J. Ford s 'mravima' je dogovorio suradnju do završetka štrajka, odnosno lockouta u NBA ligi, a otkažu li Stern i društvo cijelu sezonu, u Trnskom će biti do ljeta.

T. J. Ford (28) novo je pojačanje košarkaškog kluba Zagreb! Uprava mrava ipak je naposljetku dovela veliko ime iz NBA. Nije Derrick Rose, ponajbolji razigravač lige, ali i T. J. Ford najzvučnije je ime najjače košarkaške lige svijeta koje će zaigrati za neki hrvatski klub.

Američki razigravač s mravima je dogovorio suradnju do završetka štrajka, odnosno lockouta u NBA ligi, a otkažu li Stern i društvo cijelu sezonu, u Trnskom će biti do ljeta. Forda je lockout uhvatio u Indiana Pacersima, a prije toga nastupao je za Toronto Raptorse i Milwaukee Buckse.

Na draftu 2003., s kojeg su u NBA ušli LeBron James, Carmelo Anthony, Dwayne Wade, Chris Bosh, Ford je Bucksima bio osmi izbor prve runde. Prije toga proglašen je sveučilišnim košarkašem godine, igrajući za Texas, a u NBA ligu ispraćen je uz komplimente "da ima sposobnost vidjeti potez i prije nego što se dogodi, poput Magica Johnsona i Larryja Birda".