nalazi stižu u utorak

Svjesni važnosti trenutka u kojem se nalazi Ivan Perišić, provjerili smo ima li kakvih novosti oko njegove ozljede

23.05.2022 u 18:25

Bionic
Reading

Uzbudljivo je u nedjelju bilo na terenima u Italiji, jer Milan i Inter odlučivali su o najboljoj momčadi Serie A. na kraju je ta čast pripala Milanu, koji je naslov čekao od 2011. godine. Gradskom suparniku Interu nije pomogla ni pobjeda 3:0

Dva su milanska kluba odlučivala o naslovu prvaka, a puno više razloga za slavlje imali su crveno-crni, odnosno igrači Milana.

Interu je za utjehu ostala tek pobjeda 3:0 protiv Sampdorije. Doduše, i ta je pobjeda imala 'gorak' okus jer samo desetak minuta nakon što je doveo Inter u vodstvo, s terena je morao izaći jedan od najboljih Interovih igrača ove sezone, naš Ivan Perišić.

Tijekom jednog od gostujućih napada, Perišić se vratio pomoći obrani, čak je i blokirao udarac iz kojeg je sijevnula kontra domaćih i pogodak za 3:0. U to vrijeme hrvatski je reprezentativac završio na travnjaku, a potom su vrlo brzo u pomoć priskočili klupski liječnici te je Perišić na nosilima iznesen s travnjaka.

Sjedio je pored travnjaka neko vrijeme pa odšepao do klupe. U svlačionicu je otišao uz pomoć štaka.

Naravno, svjesni njegove važnosti za reprezentaciju, ali i trenutka u kojem se Perišić nalazi, jer bliži se prijelazni rok, a Ivan je još uvijek bez konkretnog dogovora s Interom, ali i nekolicinom ponuda na stolu, provjerili smo je li situacija uistinu tako alarmantna kako su sugerirali neki mediji.

  • +5
Ivan Perišić Inter Milano ozljeda Izvor: Profimedia / Autor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Za početak, iz Hrvatskog nogometnog saveza još uvijek nema odluke o slanju pretpoziva Luki Ivanušecu kao potencijalnoj zamjeni, a što jasno sugerira kako se ne zna što je s Ivanom.

'Tijekom utorka Perišić će ići na magnetsku rezonanciju i tada će se znati više', potvrdio je za tportal glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Iz izvora bliskih Perišiću još umjerenije vijesti.

'Nije ništa strašno, radi se o ozljedi mišića. Najvažnije je da nije riječ o nečem većem. Čekamo utorak i potpuni nalaz', potvrđeno nam je i s druge strane.

Naravno, ne možemo ni mi unaprijed prognozirati niti donositi zaključke, ali prema ovim informacijama vrlo je izvjesno da ga ova ozljeda neće udaljiti sa svjetskog prvenstva. Čak dapače, mogli bismo se nadati da ćemo Perišića možda vidjeti već u Osijeku, u utakmici Lige nacija protiv Austrije a koja je na rasporedu 3. lipnja.