NAJGORE ZA IGRAČE

Svima u Hajduku je muka zbog takve situacije

28.07.2017 u 10:23

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u četvratak su u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige protiv Brondbyja u Kopenhagenu odigrali 0:0, trener Hajduka Joan Carrillo je zadovoljan prije uzvrata koji se nažalost igra bez gledatelja

Splitski prvoligaš se iz Danske vraća s rezultatom s kojim može razmišljati o prolasku u play-off Europske lige.

'Bila je to zaista teška utakmica. Danci su fizički jaki, ali mi smo bili dobro organizirani. Nisu nas iznenadili, kontrolirali smo utakmicu i stvorili smo neke šanse. Mogu reći da sam zadovoljan kako je momčad obavila sve zadatke', izjavio trener Hajduka Joan Carrillo te dodao:

'Ovdje smo ostvarili pozitivan rezultat, ali šanse su i dalje 50-50. No, mi imamo malu prednost jer nas čeka 90 minuta na Poljudu,'

No na Poljudu prednost neće biti navijači, sa tribina se neće ćuti navijački huk koji je trebao nositi nogometaše Hajduka. I svima u klubu i oko njega je muka zbog takve situacije. 

Naime, zbog UEFA-ine kazne Hajduk će uzvratnu utakmicu igrati bez gledatelja. Klub se žalio, ali Hajduk je recidivist kod Disciplinske komisije UEFA-e. Previše puta je u prošlosti kažnjavan zbog ponašanja navijača i šanse da UEFA promijeni svoju odluku nisu prevelike.

Prazne tribine su i veliki financijski udarac za klub, jer ne treba sumnjati da bi bile pune.