ČUDO IZMEĐU VRATNICA

Svijet rukometa ovako nešto još nije vidio; ni dan kasnije nitko ne može vjerovati...

05.03.2018 u 16:24

Bionic
Reading

Poznati su parovi osmine finala rukometne Lige prvaka, a u odabranom društvu našao se i danski Skjern Handbold zahvaljujući srpskom vrataru Tiboru Ivaniševiću

Danci su ulovili minus dva pogotka iz prve utakmice protiv Motor Zaporožja te su u uzvratu slavili 33:26. No pitanje je da li bi domaćin nadoknadio i taj mali zaostatak da između vratnica nije poludio Ivanišević.

Ovaj 27-godišnjak, koji je rođen u Mostaru, odigrao je svoju utakmicu života, zaustavio je 17 udaraca suparničkih rukometaša.

Srpski rukometni vratar Tibor Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

No ono što zvuči nevjerojatno je činjenica da je Motor imao čak devet sedmeraca, ali fenomenalni Ivanišević im je skinuo čak sedam, a jedan je zaustavila greda. Čudesna večer.

Inače, Skjerna u nokaut fazi Lige prvaka čeka protivnik iz elitne skupine prve faze, a to je Veszprem, ali uz ovakvog vratara sve je moguće.

Tibor Ivanišević - sedam obranjenih sedmeraca Izvor: Društvene mreže

Dodajmo da će Ivanišević od sljedeće sezone braniti u Bundesligi u momčadi Wetzlara,a  bio je dio i srpske reprezentacije na Euru u Hrvatskoj koja se nije proslavila i u kojoj je došlo do verbalnog prepucavanja na relaciji izbornik igrači.