NEVJEROJATNO

Svi govore o ovom promašaju Cristiana Ronalda. Pogledajte što nije uspio zabiti

12.03.2024 u 09:35

Bionic
Reading

Nogometaši saudijskog Al Nassra, za koji između ostalih svjetskih zvijezda igraju Marcelo Brozović i Portugalac Cristiano Ronaldo, nisu se uspjeli plasirati u polufinale azijske Lige prvaka

AL Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata slavio je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a jedan od tragičara poraza bio je Brozović jer nije zabio u raspucavanju s bijele točke. Nije bio usamljen, to su učinila i dva njegova suigrača (Telles i Otavio). Jedino je uspješan bio Ronaldo. S druge su strane sigurni bili Rahimi, Kaku i Al Shamsi.

U ludoj utakmici sve je moglo završiti drugačije da Ronaldo nije promašio s metra udaljenosti. Gosti su vodili 2:2, ali i imali gol prednosti zbog pobjede na svom terenu 1:0. Igrala se 61. minuta kada je Ronaldo promašio nemoguće. Bio je to jedan od njegovih najvećih promašaja u karijeri.

>> RONALDOV PROMAŠAJ POGLEDAJTE OVDJE.

Iako se kasnije iskupio te golom iz penala u 118. minuti doveo utakmicu do penala, ovaj njegov promašaj u velikoj je mjeri utjecao na tijek utakmice.

Podsjetimo, gosti su poveli u 28. minuti golom Soufianea Rahimija, a isti je igrač u 45. minuti doveo goste do dva gola prednost. No u četvrtoj minuti nadoknade prvog poluvremena Abdulrahman Ghareeb je smanjio. U 51. minuti Khalid Eisa je izjednačio pogodivši vlastitu mrežu, da bi Alex Telles u 72. minuti doveo saudijski sastav do vodstva 3-2, čime je anuliran zaostatak iz prve utakmice. Kako više nije bilo golova, susret je otišao u produžetke. U 98. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Ayman Yahya. Kada je Sultan Al Shamsi pet minuta kasnije zabio za 3-3, činilo se da će gosti slaviti. Ipak, u 118. minuti Ronaldo je pogodio iz kaznenog udarca za 4-3 i novo vodstvo.

Na kraju su odlučivali jedanaesterci te su bili kobni za Al Nassr.