sjajni Stanišić

Svi govore o Hrvatu koji briljira u vodećem klubu Bundeslige; uvršten u idealnih 11

29.01.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Mladi 22-godišnji Hrvat Josip Stanišić igra u sjajnoj formi za što je nagrađen izborom u najbolju momčad kola Bundeslige

Iako vodeći Bayer Leverkusen – u koji je Josip Stanišić stigao na posudbu iz Bayern – nije na svom terenu uspio nadigrati Borussiju Mönchengladbach (završilo je 0:0) hrvatski reprezentativac ostavio je odličan dojam.

Naime, prema Sofascoreu zaslužio je Stanišić prosječnu ocjenu 7,9 čime je dobio svoje mjesto u zadnjoj liniji idealne momčadi kola Bundeslige.

Odlična je to vijest i za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića koji je jako zadovoljan kako se Stanišić uklopio među Vatrene, a jasno ej kako će svakom novom akcijom biti sve bolji.

Očekivano, Bayern – koji ej slavio 3:2 na gostovanju kod Augsburga – ima najviše igrača u idealnoj momčadi kola.

Također treba reći kako se drugoplasirani Bayern približio Bayeru na svega dva boda tako da nas – kako stvari stoje – čeka neizvjesna završnica prvenstva.

Dodajmo kako su u idealnoj momčadi kola Bundeslige još Granit Xhaka i Florian Wirtz dok je najbolje ocijenjen trostruki strijelac za Stuttgart Deniz Undav. On je u pobjedi nad Leipzigom 5:2 zabio tri gola i dobio je prosječnu ocjenu 9,9!

U istom kolu sjajan je bio i napadač dortmundske Borussije Niclas Füllkrug (ocjena 9,7) koji je u pobjedi nad Bochumom 3:1 zabio sva tri gola za svoju momčad.

*više statistika OVDJE