prvo te ljubim pa te tučem

Švedska boksačica iznenadila protivnicu sočnim - poljupcem

18.10.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Mikaela Lauren (41) švedska je boksačica koja će se 21. listopada boriti protiv Norvežanke kolumbijskih korijena Cecilije Braekhus (36) u kategoriji do 67 kilograma za objedinjavanje titula po WBA, WBC, IBF, WBO i IBO federaciji. Na službenoj najavi meča Šveđanka je iznenadila svoju protivnicu i sve prisutne...

Prijetnje, uvrede pa čak i fizički napad na protivnika standardni su repertoar prilikom najava i vaganja uoči boksačkih mečeva. Nije važno radi li se o muškarcima ili ženama, važno je ostaviti utisak i isprovocirati protivnika.

Tako je švedska boksačica Mikaela Lauren (41) odlučila izvesti nešto što se ne viđa često. Istina, bilo je pokušaja, kako kod boksačica, tako i kod boksača, ali nisu prošli baš najbolje. 

Šveđanka se 21. listopada bori s norveškom boksačicom kolumbijskih korijena Cecilijom Braekhus (36) koja u kategoriji do 67 kilograma drži pojaseve svjetske prvakinje po WBA, WBC, IBF, WBO i IBO federaciji. Pobjednica ovog meča objedinit će titule baš u svim federacijama.

  • +17
Mikaela Lauren Cecilia Braekhus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Braekhus je bivša prvakinja u kikboksu, a u boksačkoj karijeri nikad nije izgubila, ima 31 pobjedu, od čega osam nokautom. Lauren ima 29 pobjeda (13 nokautom) i četiri poraza u karijeri. A Šveđanka je sad odlučila najavu meča malo 'začiniti'. Nakon nekoliko sekundi izmjene 'oštrih' pogleda Lauren je - u usta poljubila svoju protivnicu!

Autor: youtube

Braekhusovoj se njezin 'miroljubivi' potez baš i nije svidio. Svoju je protivnicu odgurnula, a potom prasnula u nekontrolirani smijeh... Lauren se odmaknula uz zadovoljan osmijeh, ona je svoje napravila. Nastavak je 21. listopada u ringu...