DOLAZI NAM INDIJA

Sve je spremno za teniski Davis Cup spektakl u Zagrebu: Podrška s tribina naš je adut

18.02.2020 u 12:56

Bionic
Reading

Brojni ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju povratak hrvatske Davis Cup reprezentacije na zagrebački teren.

Počele su pripreme za susret Davis Cup reprezentacija Hrvatske i Indije koji će se održati u zagrebačkom Domu sportova 6. i 7. ožujka.

Rijetka je ovo prilika da hrvatska publika uživo visi te pozdravi i navija za hrvatske tenisače na domaćem terenu koji će po prvi puta igrati pod vodstvom novog izbornika Vedrana Martića.

Kao što je od prije poznato, pobjednik ovog susreta izborit će odlazak u Madrid u kojem će i ove godine na finalu nastupiti 18 reprezentacija.

Završne pripreme za teniski spektakl u punom su jeku. Dom sportova će zablistati u novom ruhu i na najbolji će način predstaviti Hrvatsku teniskom svijetu (komplet ulaznica u prodaji po cijeni od 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju - viš na www.ulaznice.hr).

'Pozivamo sve ljubitelje tenisa koji su u prilici doći u Zagreb u dane kad se igra Davis Cup susret da ne propuste priliku pogledati i navijati za naše reprezentativce. Podrška s tribina naš je adut i vjerujem da ćemo svi zajedno napraviti atmosferu koja će nositi naše dečke ali i biti vrijedna divljenja za naše goste!', izjavila je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza.

Dodajmo još kako će početak prvog meča u petak te u subotu biti u 15 sati.

Ususret Davis Cup susretu Hrvatska – Indija u subotu 29. veljače bit će održan i Kids' Day na kojem će navijači imati prilike osvojiti ulaznice za ovaj teniski spektakl.