ZASAD OSTAJE NA ANFIELDU

Sve je bilo dogovoreno, ali je Lovrenov transfer propao zbog jednog novog zahtjeva u ugovoru

16.08.2019 u 16:58

Bionic
Reading

Stoper Liverpoola Dejan Lovren praktički je bio pred potpisom ugovora s Romom, ali je na kraju cijeli posao propao zbog jednog bonusa

Za hrvatskog braniča već se dosta dugo pisalo kako je na izlaznim vratima Anfielda, spominjali su se mnogi klubovi, a na kraju je Roma bila najizgledniji kandidat za dovođenje Lovrena.

No izgleda kako neće biti realizacije tog transfera. Gazzetta dello Sport tvrdi da su Roma i Liverpool dogovorili jednogodišnju posudbu i cijenu odštete nakon isteka kao i da su rimski klub te igrač usuglasili osobne uvjete odnosno da je Lovren pristao smanjiti svoju plaću sa 4,2 na 3,2 milijuna eura.

Očekivao se potpis, ali odjednom je sve propalo. Isti talijanski dnevnik navodi da je Lovren zatražio milijun eura bonusa u ugovoru, ali to je odbijeno i hrvatski stoper zasad ostaje u Liverpoolu s kojim ima ugovor do lipnja 2021.

Prema navodima Gazzette Roma se okrenula prema Daniele Ruganiju. Juventus traži previše, ali se Rimljani nadaju kako će smanjiti financijska potraživanja talijanskog prvaka.

  • +8
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia