tri utakmice i - doma!

Superračunalo hrvatskoj reprezentaciji na SP-u predviđa krah! Evo tko će biti prvak

10.04.2018 u 16:39

Bionic
Reading

Računalo, koje na temelju unesenih statističkih podataka predviđa kako će se završiti nogometni susreti i nacionalna prvenstva, 'odlučilo' je da će Svjetsko prvenstvo u Rusiji osvojiti Brazil, a naša reprezentacija neće se uopće proslaviti...

'Odvrtio' je taj superkompjuter posebnu aplikaciju i na kraju 'izbacio' svoje predviđanje raspleta Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Na našu žalost, ako je vjerovati 'elektronici' i umjetnoj inteligenciji, hrvatski nogometaši neće se predugo zadržati na Mundijalu.

Dakle, superračunalo tvrdi kako će Hrvatska ispasti već u skupini, a dalje će proći Island kao prvoplasirana reprezentacija te - Argentina!

Evo kako su prošle ostale reprezentacije - dalje nakon prvog kruga idu iz Skupine A Egipat i Urugvaj, iz Skupine B Španjolska i Portugal, iz Skupine C Francuska i Peru, iz naše Skupine D Island i Argentina, iz Skupine E Brazil i Srbija, iz Skupine F Njemačka i Meksiko, iz Skupine G Belgija i Engleska te iz Skupine H Poljska i Kolumbija.

'Izbacio' je i rezultate osmine finala! Tako bi Egipat sa Salahom trebao dobiti Ronalda i njegov Portugal 2:1, Francuska će izbaciti Messija i Argentince 2:1 no tek poslije produžetaka. Brazil će se lako obračunati s Meksikom 3:0, Belgija će dobiti Kolumbiju 2:1, a Španjolska će nadigrati Urugvaj 2:1. Island će svladati Peru 1:0, aktualni svjetski prvak Njemačka izbacit će Srbiju 3:1, a Englezi će nakon produžetka svladati Poljsku 2:1!

  • +12
Peru - Hrvatska, prijateljska utakmica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Četvrtfinale? Nema problema, ima superračunalo i odgovor na to pitanje! Francuska će dobiti Egipat 3:1, Brazilci će s Belgijom odigrati 2:2, ali proći će u polufinale nakon jedanaesteraca, Španjolci će se lako obračunati s Islanđanima 4:1, a Njemačka će 3:2 izbaciti Engleze.

U polufinalu će Francuska izgubiti od Brazila 3:1, a Španjolska će izbaciti branitelja naslova, Njemačku - 1:0

Finale će biti neizvjesno, ali Brazilci će na kraju ipak nadigrati 'furiju' 2:1!

OK, ako tako kaže superračunalo... Živi bili pa vidjeli!