'OŠTETILI SU NAS!'

Suđenje razočaralo Veselina Vujovića i Slovence!

19.01.2016 u 13:55

Bionic
Reading

Nakon remija protiv Španjolske u utakmici u kojoj je Slovenija vodili u samoj završnici, Veselin Vujović smatra da su suci odigrali važnu ulogu i spasili favorita...

Slovenija koja je pregazila naše reprezentativce u pripremnoj utakmici otvorila je EP porazom protiv Švedske, ali u ponedjeljak je bila jako blizu pobjede. Imala je Vujevićeva družina 24:23 i loptu pola minute prije kraja, ali je dopustila Španjolskoj da izjednači i spasi bod.

Važnu ulogu u ovom susretu odigrali su i bjeloruski suci Guško i Repkin koji su nekim odlukama u samoj završnici pomogli Španjolcima da se vrate u utakmicu. To je ono što smeta slovenskom izborniku.

'U odnosu na uvodnu utakmicu igrali smo dobro kroz cijeli susret. Naša predstava je bila na puno višem nivou, igrali smo kolektivno i srčano. Svojim igračima mogu čestitati, ali zamjeram bjeloruskim sucima koji su nas oštetili u nekoliko navrata,' izjavio je Veselin Vujović koji je uz trenerski posao u PPD Zagrebu prihvatio i posao vođenja slovenske izabrane vrste.

Slovenci su unatoč dobroj igri i dalje na posljednjem mjestu u skupini i trebat će im pobjeda protiv Njemačke u zadnjem kolu ako žele u drugi krug natjecanja.