NETIPIČNO ZA NJEGA

Subašić neugodno iznenadio Francuze: Ne, neću!

03.12.2015 u 15:55

Bionic
Reading

Danijel Subašić čovjek je koji uvijek ima vremena za novinarska pitanja, ali remi 1-1 protiv Caena nije mu dobro sjeo...

Hrvatski 31-godišnji golman imao je nekoliko slabijih intervencija ove sezone zbog kojih je kritiziran, ali također je i dobro branio većim dijelom jeseni. Nakon što je zaplivao u remiju 3-3 protiv Marseillea, nadao se Subašić boljoj utakmici u derbiju protiv Caena, no Monaco ponovo nije pobijedio.

'Hrvatski golmamn ovaj put nije bio kriv za ništa. Obično 'Suba' stane pred mikrofonima ili se barem nasmije, čak i ako izgube. No, ovaj put je spustio glavu i rekao 'ne, neću',' opisuje francuski L'Equipe raspoloženje Danijela nakon što je njegov klub još jednom ostao bez pobjede u utakmici u kojoj je vodio.

Da je dobio posljednje dvije utakmice, Monaco bi bio drugi u Le Championnatu, a ovako je šesti, dok je upravo Caen ostao prvi pratitelj PSG-a.

'Zar mislite da je moguće dobro igrati svaka tri dana?', našao je trener Monaca Leonardo Jardim izgovor u gustom rasporedu lige koja ovaj tjedan ima dva kola na rasporedu. Za Monaco ipak ništa nije izgubljeno i vrlo brzo može se vratiti na jednu od pozicija koje vode u Ligu prvaka...