PRAVA MAJSTORIJA

Strašni mladi talent izmislio dribling koji je cijelu Njemačku digao na noge

01.02.2019 u 09:28

Bionic
Reading

Engleski mladi reprezentativac Jadon Sancho jedno je od najvećih otkrića ove sezone u Budesligi, a ovog tjedna na treningu Borussije Dortmund istaknuo se briljantnim driblingom koji je oduševio njemačku javnost...

Kada se 18-godišnji bivši junior Manchester Cityja pojavio ove sezone u udarnoj momčadi Borussije Dortmund malotko je očekivao da će postati jedan od ključnih nogometaša sjajne družine koju uspješno vodi Lucien Favre.

  • +3
Bundesliga: Borussia D. - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

No, Jadon Sancho bez sumnje je jedno od najvećih otkrića Bundeslige, a dortmundska momčad zahvaljujući njegovih devet asistencija i šest pogodaka vodi na ljestvici sa šest bodova više od Bayerna.

Momak rodom iz Londona sjajno djeluje po desnoj strani vezne linije, a vrline su mu brzina i driblinzi, što je potvrdio i na jednom od posljednjih treninga Borussije.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Naime, suigrača Sergija Gomeza na briljantan je način uništio prebacivši preko njega loptu koju su svi očekivali da će pokušati ukrotiti i zatim ga je pretrčao i pojurio u kontru.

Njemačka javnost oduševljena je ovim potezom, a Borussia Dortmund trlja ruke jer će na Sanchu jednog dana zaraditi vjerojatno i više od stotinu milijuna eura...