ČAČIĆ I PERIŠIĆ ZABRINUTI

Strahuje se od teške ozljede Pjace: To je najveći poraz Hrvatske!

28.03.2017 u 22:43

Bionic
Reading

Marko Pjaca uz bolnu grimasu iznesen je s terena sredinom drugog poluvremena u Tallinnu, a izbornik Ante Čačić i kapetan Ivan Perišić potvrdili su da se radi o ozbiljnoj ozljedi koljena...

Mladi 21-godišnji krilni napadač već je propustio dva mjeseca ove sezone zbog problema s ozljedama, a čini se da bi nakon utakmice protiv Estonije ona mogla za njega biti završena.

>> Nema nikakvog opravdanja: Ovakav poraz od Estonije je potpuna sramota!

>> Čačić pronašao izgovor za katastrofalni poraz u Estoniji!

Naime, Pjaca je uz bolnu grimasu pao na teren sredinom drugog dijela i iznesen je s njega na nosilima držeći se za koljeno, a iako se još ne zna točna dijagnoza, izbornik Ante Čačić potvrdio je da situacija nije dobra za velikog talenta.

  • +4
Prijateljska utakmica: Estonija - Hrvatska Izvor: Reuters / Autor: INTS KALNINS

'Pjaca se ozbiljno ozlijedio i to je ostavilo traga na igračima. Ne boli me toliko rezultat, već to što mu se dogodilo,' izjavio je Ante Čačić nakon katastrofalnog 3:0 poraza od autsajdera.

'Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je,' dodao je kapetan u neslavnoj utakmici Ivan Perišić.

Očekivano, u talijanskim medijima odmah je dignuta uzbuna, a vijest iz Tallinna opisuje se kao težak udarac za trenera Juventusa Massimiliana Allegrija...