PIJESAK JE SVE KRIV

Čačić pronašao izgovor za katastrofalni poraz u Estoniji!

28.03.2017 u 21:55

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije za poraz 3:0 u Tallinnu krivi loše uvjete na travnjaku koji su prema njegovom mišljenju onemogućili našima da pokažu što znaju...

Hrvatska je u Tallinnu odigrala jednu od svojih najslabijih utakmica posljednjih godina i izgubila 3:0 od Estonije koja je prije ove impresivne pobjede imala čitav niz loših rezultata i uvjerljivih poraza.

>> Nema nikakvog opravdanja: Ovakav poraz od Estonije je potpuna sramota!

>> Hrvatska reprezentacija nikad brže nije primila gol u svojoj povijesti!

>> Čačić ovako nešto još nije doživio otkad je preuzeo reprezentaciju!

Naša je izabrana vrsta bila neprepoznatljiva, ali njezin prvi čovjek misli da zna što je bio najveći problem ovog utorka.

  • +4
Prijateljska utakmica: Estonija - Hrvatska Izvor: Reuters / Autor: INTS KALNINS

'Slažem se da je poraz neočekivan, međutim, našim igračima nažalost nije omogućeno igrati u prikladnim uvjetima, već se igralo na pijesku. Teren je veliki razlog zašto smo ovako nezadovoljni. Nismo se najbolje snašli, a dozvolili smo domaćinu da iz pogreške postignu pogodak. I kasnije smo imali problema s prilagodbom na podlogu, griješili smo u pripremi završnice, a nakon ozljede Pjace sve smo začinili s još dvije pogreške u zadnjoj liniji,' izjavio je izbornik Ante Čačić nakon svog prvog poraza na kormilu reprezentacije u regularnom vremenu.

'Žao mi je igrača jer su stvarno željeli biti svoji, ali zbog tehničkih grešaka neki su bili neprepoznatljivi, nisu uspjeli prezentirati kvalitetu. Posebno mi je žao Kovačića. Nismo niti jednom trenirali na ovoj podlozi, a domaćin je tu bio spretniji i zasluženo slavio,' dodao je hrvatski izbornik.