VEZNJAK BAYERNA

Strahovao je zbog cjepiva, zarazio se u studenome, a zbog korone će izostati s travnjaka sve do siječnja. Nakon svega javnosti je poslao iskrenu poruku

13.12.2021 u 10:31

Bionic
Reading

Veznjak Bayerna Joshua Kimmich izjavio je da mu je žao što se nije prije cijepio protiv koronavirusa. Zbog zaraze koronavirusom bit će izvan terena do siječnja

Veznjak Bayerna Joshua Kimmich izjavio je da mu je žao što se nije prije cijepio protiv koronavirusa. Zbog zaraze koronavirusom bit će izvan terena do siječnja.

'Bilo mi je teško nositi sa strahom i zabrinutošću u vezi cijepljenja i zato sam bio tako dugo neodlučan. Gledajući unatrag bilo bi bolje da sam se prije cijepio', izjavio je Kimmich, koji se zarazio u studenome.

Kimmich je u listopadu objavio da nije cijepljen i u tome je dobio podršku kluba, a s druge strane na njega su bile usmjerene kritike širom Njemačke.     

Veznjak Bayerna kazao je da razumije kritike koje su bile upućene na njegov račun, ali da je bilo i onih koje su otišle predaleko:

'Neke kritike prešle su granicu, nisu bile objektivne. Imam osjećaj da su se pritom neki htjeli istaknuti na račun ove situacije'.