potres na Poljudu

Što se to događa u Hajduku? Raspada se Nadzorni odbor kluba; dva člana podnijela neopozive ostavke zbog neslaganja sa strategijom kluba

  • Autor: S.K. / Hina
  • Zadnja izmjena 23.01.2021 22:52
  • Objavljeno 23.01.2021 u 22:52
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Dvojica članova Nadzornog odbora nogometnog kluba Hajduk Denis Alajbeg i Nino Martinić podnijeli su u subotu ostavku

Dvojica članova Nadzornog odbora nogometnog kluba Hajduk Denis Alajbeg i Nino Martinić podnijeli su u subotu ostavku na tu dužnost zbog jer ne mogu doprinijeti radu tog tijelu kao do sada zbog različitih stajališta o strateškim pitanjima, izvijestili su u subotu iz Nadzornog odbora.

'S obzirom na različitost pogleda i stavova o strateškim pitanjima, gospodin Alajbeg i gospodin Martinić osjećaju da ne mogu više doprinositi na način kako su to do sada činili. U takvim okolnostima, zbog osjećaja odgovornosti prema cjelokupnom članstvu i ljudima koji su ih izabrali, smatraju da je najprimjerenije izaći iz Nadzornog odbora i nastaviti dalje podržavati klub kao navijači. Mi se zahvaljujemo kolegama na dosadašnjem velikom trudu i doprinosu u radu Nadzornog odbora', navodi se u priopćenju.

Dodaje se da Nadzorni odbor nastavlja sa svojim radom kao i do sada, a zamjenik predsjednika Benjamina Perasovića bit će Sergije Popović. Izbori za sedmeročlani Nadzorni odbor Hajduka održani su 2018 godine u organizaciji udruge Naš Hajduk. Prošle godine ostavku na dužnost člana tog Nadzornog odbora podnio je Krešimir Krolo. Ostavkom još dvojice članova u Nadzornom odboru ostala su četiri od prvobitnih sedam članova.