Stigli novi rezultati

Što se to događa s Marcelom Brozovićem? Hrvatski reprezentativac je malo pozitivan, pa malo negativan na Covid-19

29.11.2020 u 14:16

Bionic
Reading

Marcelo Brozović ponovno je negativan na koronavirus i ako tako ostane može konkurirati za dvoboj s Borussijom u Ligi prvaka

Marcelo Brozović opet je negativan na koronavirus. Hrvatski reprezentativac se trebao vratiti na teren u susretu njegovog Intera i Sassuola nakon što je u petak bio negativan na testu za koronavirus, ali idući test, koji je služio kao osigurač i trebao mu potvrditi rezultat je bio pozitivan.

Talijani pišu kako je Brozović uoči utakmice sa Sassuolom imao slabo prisustvo Covida-19 u organizmu pa je morao preskočiti tu utakmicu. Inter je, srećom, i bez njega uvjerljivo slavio s 3:0, a Brozović je danas ponovno otišao na testiranje i sada je izgleda opet negativan.

Prema pisanju Sky Sporta Brozović više nema koronavirus i smije se vratiti treninzima s momčadi. To ujedno znači i da će biti u konkurenciji za utakmicu Lige prvaka protiv Borussije Mönchengladbach.

Brozović se tako izgleda uspio riješiti koronavirusa na koji je bio pozitivan na okupljanju reprezentacije uoči utakmice sa Švedskom u Ligi nacija. Od tada je u samoizolaciji u Milanu u koji je doputovao isti dan privatnim avionom.