JEDVA ČEKAMO

Stižu seksi košarkašice i Bikini liga

14.01.2013 u 21:40

Bionic
Reading

U SAD-u će ove godine početi ženska košarkaška liga pod nazivom Bikini Basketball League. Svakome je jasno kako najjači aduti ovoga natjecanja neće biti košarkaško umijeće igračica

Ženski ekipni sportovi u SAD-u imaju problema s gledanošću, pa Amerikancima na um padaju razne ideje kako bi popunili tribine.

Tako je, recimo, osnovana Lingerie Football League gdje atraktivne djevojke u izazovnom donjem rublju igraju američki nogomet.

Njihov primjer odlučile su slijediti košarkašice. U SAD-u postoji ženska inačica NBA-a (WNBA), ali tamo već dugo nisu zadovoljni brojem ljudi koji pohode dvoranu.

Sada će WNBA dobiti i konkurenciju u obliku Bikini Basketball League u kojoj će djevojke, osim košarkaškog znanja, morati posjedovati i seksi izgled, a na parketu će biti u atraktivnim i oskudnim dresovima.

O ovoj ligi se već pisalo u rujnu prošle godine, a trebala bi startati u svibnju 2013. Klubovi su Miami Spice, New York Knockoouts, Orlando Lady Cats, LA Ice, Minnesota Mist, Atlanta Peaches, Chicago Crave i Illinois Heart.

Moramo priznati kako jedva čekamo da počne.