U UTORAK OD 20.45 SATI

Štimac s tri nova igrača traži pobjedu protiv Balea i društva

25.03.2013 u 11:13

Bionic
Reading

Nakon pobjede nad Srbijom, u taboru hrvatske nogometne reprezentacije sasvim sigurno lakše se diše. No, kako su svi nakon dvoboja u petak naglasili, ta tri boda dobit će na težini tek ako se upiše pobjeda i u Walesu

Snijeg i hladnoća ispratili su hrvatske nogometaše iz zagrebačke zračne luke, otkud su poletjeli prema Cardiffu. Do Swanseaja će se potom prebaciti busom, a u 18.30 sati će odraditi i jedini trening uoči sutrašnje utakmice. Na tom bi treningu, izbornik Štimac mogao i definirati situaciju oko Joea Šimunića, koji je unatoč ozljedi, otputovao s momčadi. Baš kao i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji se potom osvrnuo i na dvoboj protiv Srbije.

'Najvažnije je prošlo, ali trebat će još krvariti za plasman na SP. Utakmica s Walesom bi mogla biti prekretnica. Bio bih zadovoljan i da branič zabije, samo da se dobije. Vjerujem da će borba s Belgijom biti izjednačena do zadnje minute kvalifikacija', misli su Davora Šukera, dok se izbornik Igor Štimac požalio na vremenske uvjete.

'Nismo uspjeli dobro raditi, odraditi pravi, dobar trening. Što se susreta tiče, neka Wales razmišlja o nama. Mi sa strane pratimo i što radi Belgija, nadamo se da će se poskliznuti negdje', dodao je Štimac i otkrio kako će o sastavu opdluku donijeti u zadnji čas.

'Napravit ćemo tri izmjene u odnosu na utakmicu protiv Srbije. Šimunić ima neugodnu rupturu, ali imamo dobar kadar. Vidjet ćemo, imam još jedno jutro za razmišljati o sastavu'.