IMA REZULTAT, ALI...

'Štimac je svojim izjavama podijelio Hrvatsku'

30.01.2013 u 11:29

Bionic
Reading

Radomir Antić odveo je Srbiju na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici (2010), što je bilo uspjeh koji su čekali dugih 12 godina. Sada se bivši srpski izbornik osvrnuo na sadašnje kvalifikacije za završnicu u Brazilu 2014.

Uspješni srpski stručnjak koji je najveće trenerske dosege ostvario na klupi Atletico Madrida dao je opširan intervju za Sportske novosti. Najviše se je pričalo o kvalifikacijskoj skupini za SP u kojoj se nalaze Hrvatska i Srbija. Njihov prvi ogled je 22. ožujka u Maksimiru.

RADOMIR ANTIĆ
Više mi se sviđala Bilićeva Hrvatska. Bila je bolje organizirana

'Jasno je da je to utakmica koja diže tenzije, ali mislim da svi trebaju biti svjesni kako nogomet mora stvarati pozitivnu energiju jer sve priče koje su se slušale i čitale posljednjih mjeseci nikome ne služe na čast', jasan je bio Antić koji je pohvalno govorio o kvaliteti hrvatskih igrača.

Antić je usporedio hrvatsku nacionalnu vrstu nekada pod vodstvom Slavena Bilića i sada ovu od Igora Štimca:

'Bio sam vrlo dobar sa Slavenom Bilićem i meni se reprezentacija Hrvatske više dopadala u njegovo doba. Bila je bolje organizirana. Štimac je sa svojim izjavama podigao tenziju i napravio podjelu među Hrvatima. Tako sam ja to sa strane doživio. Istina je, ima rezultat.'