LEGENDA NA PREKRETNICI

Steven Gerrard započeo svoju trenersku priču

23.03.2016 u 12:01

Bionic
Reading

Steven Gerrard se s kopačkama na nogama upisao u povijest Liverpoola i engleske reprezentacije, a pred njim je novi veliki izazov kojem se veseli

Gerrard je započeo svoju drugu igračku sezonu u dresu LA Galaxyja, a putem društvenih mreža se pohvalio i svojom novom ulogom. Prihvatio se i treniranja (koliko će mu to igračke obveze dozvoliti) klupskih juniora i time pokreće svoju trenersku epizodu.

'U fazi sam prikupljanja 'trenerskih papira', upravo sam na putu da dobijem i A licencu. Zahvaljujem juniorskom stožeru na podršci, sada u Galaxyju počinjem skupljati i praktično znanje. Trenerski posao je, nadam se, moja budućnost,' govori donedavni kapetan Engleske i ikona Liverpoola.

Znači li to da igračka karijera na kraju sezone završava?


'Ugovor s Galaxyjem da, ali dugo je do studenog... Sigurno bih fizički mogao izdržati još barem jednu sezonu nakon ove, no pitanje je kakve će se ponude otvoriti i tko će zvati...'

Povratak u Liverpool. I njegov veliki prijatelj Jamie Carragher želi raditi s mladima u klubu.

'Opet ne ovisi o meni... Znaju gdje smo i kako nas dobiti. To bi bio sjajan izazov, ali niti ja niti Jamie nećemo nikoga moliti za priliku. U svijetu nogometa se zna da želim biti trener i do Božića bi trebalo biti jasno kako će se kretati ta priča. Nigdje mi se ne žuri,' završava Gerrard.

Thanks to the LA Galaxy staff for the support #coaching#u18s @bizzaro77 @jharv1984 #NeilBailey ⚽️

A photo posted by Steven Gerrard (@stevengerrard) on