čini se da djeluje...

Steven Gerrard preuzeo je Aston Villu i igračima odmah uveo bizarnu zabranu, a onda se u cijeloj priči 'ukazao' i hrvatski reprezentativac

23.11.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Legendarni Steven Gerrard je proteklog vikenda pobjedom 2:0 debitirao na klupi posrnule Aston Ville. U Birmingham je Gerrard stigao u iznenadnom transferu iz Glasgow Rangersa, a čim je preuzeo momčad svojim je igračima uveo strogu zabranu koja je mnoge nasmijala...

Legenda Liverpoola Steven Gerrard nakon fantastične igračke karijere više nego uspješno gradi onu trenersku. Prošlog je tjedna iznenada napustio klupu Glasgow Rangersa i došao u Premiership gdje će pokušati zaustaviti krizu u kojoj se našla momčad Aston Ville.

Rangersi su za svog sad već bivšeg trenera dobio tri milijuna funti odštete, a Gerrard je od prvog dana krenuo uvoditi reda u svlačionici momčadi iz Birminghama.

Engleski mediji otkrili su kako je među prvim zabranama koje je Gerrard uveo igračima Aston Ville ona o zabrani upotrebe - kečapa!

'To sam zabranio istog trena', potvrdio je Gerrard i dodao:

'Igrači moraju imati pravi mentalitet. Moraju biti pravi profesionalci kako bi postali elitni nogometaši!'

I tako, u klupskoj kantini Aston Ville kečapa za igrače, ali i sve ostale djelatnike kluba koji tamo objeduju, kečapa više nema! Ako je suditi prema Gerrardovom debiju na klupi Ville, ta zabrana djeluje. Jer dečki su pobijedili Birmingham 2:0, a bilo im je to prvo slavlje nakon čak pet vezanih poraza!

U isto su vrijeme engleski mediji otkrili kako Steven Gerrard već u zimskom prijelaznom roku planira dovesti nekoliko pojačanja kako bi momčad Ville bila konkurentna u nastavku sezone.

A prvi na listi želja je hrvatski reprezentativac Borna Barišić (29)! Za njega bi Gerrard trebao platiti odštetu od oko 10 milijuna eura, no Barišić je 'njegov' igrač od povjerenja i gotovo sigurno će učiniti sve kako bi ga doveo u Birmingham. Engleski mediji tvrde da bi Gerrard pored Barišića rado doveo još dvojicu igrača iz svog bivšeg kluba - Glena Kamaru i Ryana Kenta. Ovaj trojac s nedostatkom kečapom problema neće imati, već su vjerojatno i zaboravili kakvog je okusa...