JOŠ NEMA DETALJA

Stav Cro Copovog trenera: Čudo je da Mirko uopće hoda

12.11.2015 u 11:28

Bionic
Reading

Vijest o korištenju dopinga od strane Mirka Filipovića prostrujala je borilačkim svijetom poput munje, no nema konkretnih podataka o detaljima istrage

Nakon što je Mirko Filipović odlučio završiti karijeru iz UFC-a su prenijeli stav USADA-e koja sumnja na korištenje dopinga. Mirkov kondicijski trener Mario Mlinarić iznio je svoj stav ekskluzivno za tportal i kaže:

'Odmah da se razumijemo: u ovom sportu svi nakon nekog vremena postanu poluinvalidi i nadopune prehrani su sastavni dio svakih priprema. I mi smo koristili vitamine, glutamine i aminokiseline koji su legitiman dodatak prehrani, ali to je sve. Definitivno nije uzimao ništa više i ovo su najobičnije špekulacije. Nama nisu javljali ništa. Nije nam poznato za što ga konkretno uopće terete niti kada su došli do svojih saznanja, no prema mojim informacijama Mirko je definitivno čist i u to čvrsto vjerujem,' smatra glumac i trener koji nastavlja:


'Nedavno su me pitali za komentar njegove fizičke moći u 42. godini. Znam da je čudno što je čovjek u njegovoj dobi kretao u nove pripreme za profesionalne mečeve na najvišpoj razini, ali ja znam da nismo uzimali nikakve hormone rasta, taestosterone i ostala zabranjena sredstva. Čudo je da čovjek još uopće hoda, pa je svima sumnjiv, ali i tijekom ovih priprema i svih terapija (rame, koljeno, prepone...) pomno smo pazili što unosi u tijelo,' kaže Mlinarić koji bi u slučaju da ne vjeruje u Cro Copa - šutio.