BORBA SVIM SREDSTVIMA

Srpski nogometni savez šokirao lažnim videom?

19.10.2012 u 09:59

Bionic
Reading

UEFA je pokrenula istragu zbog rasizma u Kruševcu na kvalifikacijskoj utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske, a Nogometni savez Srbije (FSS) je objavio snimku kojom pokušava demantirati hukanje s tribina

Postoji velika mogućnost da se srpske nogometne reprezentacije izbace iz svih natjecanja, a i FSS je vidio da je vrag odnio šalu te odlučio opovrgnuti optužbe da je na tribinama stadiona u Kruševcu bilo rasističkog ponašanja.

Brojni videouratci koji su osvanuli na YouTubeu dokazivali su suprotno i jasno se u njima čulo hukanje, ali FSS nije odustao nego je na popularni videokanal stavio uradak koji je razljutio pojedine engleske portale.

Naime, pojavio se šestominutni video pod naslovom 'Danny Rose is lying to whom' koji je objavio FSS i kojim se pokušava demantirati tamnoputog engleskog reprezentativca koji je tvrdio kako su mu hukali svaki put kada je dotaknuo loptu.

I da, u videu nema hukanja kao u prethodnim videoprilozima s te utakmice, ali engleski mediji tvrde da je posve jasno kako su dijelovi 'oslobađajuće' snimke montirani kako su to htjeli u Srbiji.

Snimka FSS-a