HOĆE LI BITI NERVOZE?

Srpski izbornik zabranio seks uoči utakmice s Hrvatskom

11.03.2013 u 20:08

Bionic
Reading

Reprezentativci Srbije morat će suzdržati od seksa prije utakmice s Hrvatskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović, svojim je igračima zabranio seksualne odnose sa suprugama ili djevojkama neposredno prije odlaska u Zagreb.

'Svi znamo da se uoči ovako važne utakmice polemizira o svemu i svačemu, pa ako me već pitate hoću li dozvoliti svojim igračima da imaju seksualne odnose neposredno prije odlaska u Zagreb, reći ću vam - to nikako', izjavio je Mihajlović za Alo! Sprint.

Mihajlović je objasnio da će igrači biti u izolaciji od 18. ožujka.

'Da se razumijemo, ne mislim da u tome ima išta loše, da igrači imaju seksualne odnose sa suprugama ili djevojkama tri, četiri dana uoči dvoboja s Hrvatskom. Dapače, to je čak i pozitivno kako bi se ispraznili i kako bi rasterećeno dočekali napore koji nas očekuju. No, dva dana prije nastupa u Maksimiru bi već bilo kritično. Da ne govorim o tome koliko bi bilo neprihvatljivo dan prije utakmice. Uostalom, tako nešto bi bilo i teško izvedivo jer ćemo biti u karanteni od 18. ožujka, kada se okupljamo u Staroj Pazovi', rekao je izbornik 'orlova'.