PALE SU ISKRENE RIJEČI

Srpski izbornik dao svoje viđenje dvoboja; evo što je sve rekao o hrvatskoj reprezentaciji

12.04.2019 u 13:51

Bionic
Reading

Hrvatska je u 3. kolu kvalifikacije za plasman na Europsko prvenstvo protiv Srbije u beogradskoj Areni odigrala 25:25, a svoje dojmove nakon utakmice dao je srpski izbornik Nenad Peruničić

Naša reprezentacija bolje je ušla u suret, ali kako je utakmica odmicala i domaćin se dizao. Na kraju je Duvnjak spasio bod o čemu više možete čitati OVDJE.

Bilo je zanimljivo poslušati kako je sve što se događalo na parketu vidio srpski izbornik Nenad Peruničić.

'Čestitke Červaru i Hrvatskoj. Pokazali smo karakter, motiv, srce, ali jos uvijek igramo sa doziranim kvalitetom, moramo se opustiti protiv ovakvih reprezentacija. Hrvati se dobro poznaju, imaju veliku rotaciju, opasni su. Neiskustvo nas je koštalo, bili smo jako blizu osvajanju velika dva boda', izjavio je Nenad Peruničić, a prenosi Balkan Hanball te dodao:

'Postoji prostor da budemo rastrčaniji, veliki rival je u pitanju, očekivanja nacije, derbi, razumijem, ali opet dečki igraju u inozemstvu i moraju se naviknuti na pritisak u nacionalnom timu. Za Hrvatsku je ovo rutina, drugačije igraju utakmice sa puno naboja. Neriješen rezultat protiv velike reprezentacije je nešto što je dobro za ove dečke, da shvate kako mogu igrati sa najboljima.'

  • +29
Rukomet; Srbija - Hrvatska, kvalifikacije za EP, 11.4.2019. Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Kružni napadač Živan Pešić zabio je četiri gola...

'Čestitam Hrvatskoj na fer i korektnoj igri, jaka utakmica, borbena, žao mi je što smo u par navrata imali šansu otići na tri gola razlike, ali nismo uspijeli. Mlada smo momčad, napredujemo sa svakim okupljanjem. Očekuje nas dobra utakmica u Zadru, teška, pred njihovom publikom', izjavio je Pešić.