moramo puno bolje

Kapetan Domagoj Duvnjak zabio je za remi sa Srbijom, ali je na kraju smogao snage i priznao bolnu istinu

11.04.2019 u 21:35

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija u dramatičnom je susretu 3. kola kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo u Beogradu odigrala 25:25 sa Srbijom. Naše je rukometaše predvodio Domagoj Duvnjak koji je zabio šest golova, uključujući onaj za konačni rezultat 25 sekundi prije kraja

'Prije svega, mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu, poveli smo 4:1 pa smo imali 5:2. Igrali smo dosta pokretljivo u obrani i solidno u napadu, ali poslije toga...', započeo je svoju analizu utakmice sa Srbijom naš kapetan Domagoj Duvnjak i nastavio:

'Moram biti iskren pa reći da nismo odigrali baš najbolju utakmicu. U svakom slučaju, nakon toga su nas usporili, bili smo prestatični u napadu. Drugo poluvrijeme su vodili 20:18, imali su kontru za tri razlike, srećom Šego je to obranio i nakon toga je krenulo gol za gol. Sve u svemu, mislim da je podjela bodova najpravedniji ishod.'

Za konačnih 25:25 zabio je baš Duvnjak, kad je najteže, kad se rezultat 'lomi' tu je naš kapetan koji spremno preuzima odgovornost.

  • +29
Rukomet; Srbija - Hrvatska, kvalifikacije za EP, 11.4.2019. Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

'Ruke sudaca bile su gore i morao sam šutirati. Što reći, sva sreća pa je lopta ušla u gol', smireno je pričao popularni Dule i nastavio:

'Uspjeli su nas uspavati i stigli u vodstvo. Na kraju je bio triler i mislim da je podjela bodova najpravednija. Nije ovo bila naša najbolja utakmica. Napad čak i nije bio toliko loš. Mislim da smo loše odigrali obranu koja je naš forte. Ponavljam, nismo bili pravi, ali u nedjelju igramo u Zadru i nadam se da ćemo popraviti dojam. Čuli smo da nas čeka pun Višnjik i to nas veseli', zaključio je kapetan hrvatskih rukometaša Domagoj Duvnjak.