VAPAJ NOGOMETAŠA

'Srpska vojska mi je ubila ujaka, želim osvetu!'

25.03.2014 u 18:56

Bionic
Reading

Kvalifikacijske utakmice za EURO 2016. između Srbije i Albanije bit će visokog rizika, a za neke je ona više od običnog nogometnog susreta

Veznjak Torina Migjen Basha (27) izrazio je želju da zaigra za reprezentaciju u obje utakmice. Prvi susret je na rasporedu 14. listopada u Beogradu, a motiv albanskog igrača je poseban.

'I ovim putem molim izbornika De Biasija da me pozove za obje utakmice protiv Srbije. Srpska vojska mi je ubila ujaka tijekom rata na Kosovu. Na neki način želim osvetu za sve koji su ubijeni. Ne znam hoćemo li uspjeti pobijediti, ali znam da ću dati sve od sebe da to ostvarimo', rekao je Basha, a njegove navodne izjave prenose srpski mediji.

'Laž je da je izjavio da hoće igrati za Albaniju da bi nam se osvetio. Razgovarao sam i sa njim, on već godinu dana ne daje izjave za albanske medije, jer je imao loša iskustva s njima i više puta su prenijeli neistine i mijenjali njegove izjave, tako da su ovi navodi netočni, on uopće nije dao nikakav intervju,' rekao je Maksimović za Telegraf.rs.