PRIGOVOR USVOJEN

Srebrić nagovorio Nike da promijeni trenirke

17.06.2010 u 10:41

Bionic
Reading

U utorak je u Johannesburgu Zorislav Srebrić održao sastanak s predstavnicima Nikea zbog nastalih problema u vezi dijela sportske opreme hrvatske reprezentacije koji se odnosi na hotelske trenirke i tzv. 'free time' opremu

Tijekom sastanka dogovoreno je da će se dio opreme hrvatske nogometne reprezentacije ipak izmijeniti. Naime, prihvaćeni su prigovori u vezi dijela opreme koji se odnosi na tzv 'free time' opremu, odnosno hotelske majice i trenirke (u HNS su već pristigla nova dizajnerska rješenja), a onaj dio koji se odnosi na trenažnu opremu ostat će isti budući da i kvalitetom i dizajnom odgovara zahtjevima.

Situacija će se dakako izbalansirati već do prvih sljedećih kvalifikacijskih utakmica, a dogovoreni su i modaliteti za opremu koja će se odnositi za prvi sljedeći kvalifikacijski ciklus, nadamo se, premijerno za nastup na Euru 2012. u Ukrajini i Poljskoj.

Predstavnici Nikea prihvatili su Srebrićeve prijedloge da se u budućnosti prilikom izrade svih oblika sportske opreme strogo poštuju karakteristični uzorci; crvena, bijela i plava boja, kao i crveno-bijeli kvadratići kao najprepoznatljiviji detalj sportske opreme hrvatske nogometne reprezentacije.