OKUPLJANJE U BEOGRADU

Srđan Đoković okupljenim prosvjednicima: Novak je u zatvoru, nije u hotelu! Oduzeli su mu novčanik i sve stvari, ali Bog je velik

07.01.2022 u 17:50

Bionic
Reading

Ispred zgrade Narodne skupštine u Beogradu u petak u 15 sati održan je još jedan skup potpore Novaku Đokoviću. Ponovno je glavnu riječ vodio njegov otac Srđan

'Nismo ovdje da napadamo bilo koga, mi smo tu da branimo Novaka i svih nas zajedno. Morate shvatiti da za našu djecu i naše unuke nema budućnosti, globalisti žele sve upropastiti, a Novak je dio liberalnog svijeta. Bori se za sebe i za svoje!, grmio je tata Đoković s megafonom u ruci.

Istaknuo je i kakvu je torturu doživio njegov sin po dolasku u Melbourne.

'On je u zatvoru! Nije u pritvoru, nije u hotelu! Oduzeli su mu sve stvari, oduzeli su mu novčanik i mobitel i vratili mu tek nakon nekoliko sati. Prije nekoliko tjedana mu nisu htjeli reći “Novače, ne ispunjavaš uvjete, ne dolazi u našu zemlju”. Svaka država ima pravo djelovati u skladu sa svojim zakonima. Dopustili su mu ulazak, dali mu vizu, posebno odobrenje, i to ne samo njemu. Odobrenje je dobilo nekoliko desetaka igrača. Njih su pustili, a njega žele poniziti i baciti na koljena. Kada su vidjeli što su napravili, doveli su tu tenisačicu iz Češke koja je deset dana u Australiji. Sad su se sjetili da je zarobe, strpaju u zatvor, kao i Novaka. Ako ima pravde, ovo će se vratiti na pravi način, Bog je velik', poručio je Srđan Đoković.

  • +15
Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Tess Derry / PA Images / Profimedia

Na samom kraju, Srđan Đoković je istaknuo nedaće kroz koje prolazi njegov sin.

'Isus je imao problem, sve su mu radili, ali on je još živ u nama, a dok smo mi živi bit će živ i Isus. Novak, to je naše sunce na kraju tunela. Ne mogu ga baciti na koljena, ne mogu mu ništa, on je srce Srbije i liberalnog svijeta. Još jednom, puno vam hvala, vi ste nekoliko milijuna ljudi, naša braća i sestre. Znamo zašto smo došli, svakim danom će nas biti sve više. Novaku ovo puno znači, pokazuje mu da nije sam', rekao je Đoković senior.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: AFPTV