'PRATIM VAS'

Srbin na golu Armenije nakon utakmice je prišao Daliću. Morao mu je to reći...

12.09.2023 u 17:11

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija se gostujućom pobjedom nad Armenijom 1:0 probila na prvo mjesto skupine D u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024.

Hrvatska nogometna reprezentacija se gostujućom pobjedom nad Armenijom 1:0 probila na prvo mjesto skupine D u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024.

Gol vrijedan tri boda postigao je Andrej Kramarić u 14. minuti. Hrvatska je odigrala četiri utakmice te ima deset prikupljenih bodova. Isti broj bodova s utakmicom više ima i Turska. Prednost Hrvatske dobiva na posebnom značaju kada se zna da su Dalićevi izabranici slavili u Turskoj te da Turska u drugom dijelu natjecanja dolazi na hrvatsko tlo.

Standings provided by Sofascore

Da je Hrvatska uz 68 posto posjeda lopte mogla i do uvjerljivije pobjede dijelom je kriva neefikasnost, ali u značajnijoj mjeri sjajne obrane golmana armenske reprezentacije, Srbina s armenskom putovnicom, Ognjena Čančarevića.

Čančarević je rođen u Srbiji (Užice) te igra za armenski klub Alaškerta. Protiv Vatrenih je imao sedam obrana te je ostavio vrlo dobar dojam.

Novinar Nove TV Saša Lugonjić svjedočio je susretu Čančarevića i hrvatskih reprezentativaca te izbornika Zlatka Dalića nakon utakmice te sve prenio na društvene mreže:

- Vratar Armenije Ognjen Čančarević, ne samo da se istaknuo na terenu, već i nakon utakmice. Prolazeći pored Zlatka Dalića ispred svlačionice, rekao je izborniku "pratim vas, samo tako dalje, vaš sam navijač", napisao je Lugonjić.