VELIKO FINALE SP-A

Srbi svjesni što ih čeka: Protiv Hrvatske će biti drukčije!

07.08.2015 u 10:07

Bionic
Reading

Za razliku od hrvatske reprezentacije koja je prošla u finale tek boljim izvođenjem peteraca, Srbija je s lakoćom u polufinalu svladala Italiju. No, svjesni su u njihovoj ekipi da protiv Barakuda neće biti tako jednostavno...

Okršaj Srbije i Hrvatske u vaterpolu uvijek pobuđuje mnogo interesa, posebno jer se trenutno radi o dvije najjače reprezentacije na svijetu. Prije samo mjeseca dana igrale su ove dvije ekipe u Bergamu u finalu Svjetskog kupa, a naš je protivnik bio bolji u tijesnoj utakmici.

Slijedi ove subote novi vatepolski 'El Clasico', a obje su reprezentacije pokazale puno na putu do finala. Posebno impresivna bila je Srbija koja je pomela Italiju u polufinalu i zato ponovo ima ulogu favorita, no svjesni su u njihovoj reprezentaciji da to ne znači puno.

'S Hrvatima će biti drukčije, puno su bolji od Talijana. Gajimo isti stil, jaki smo i jedni i drugi,' izjavio je kapetan Živko Gocić nakon impresivne pobjede protiv Italije 10:6.

'Bila je to naša najbolja igra u sezoni. No Hrvatska je također pokazala da je vrhunska ekipa i zaslužili smo naći se u finalu,' dodao je pak zadovoljni izbornik Dejan Savić, a junak susreta s Italijom, strijelac tri pogotka Stefan Mitrović kratko je najavio uoči finala:

'Moramo se oporaviti, jer čeka nas veliki rival.'

Susret se igra u subotu, s početkom u 21 sat.