trener izgubio živce

Sramota najskupljeg nogometaša svijeta: Izbačen iz momčadi jer je predebeo!

13.09.2017 u 14:06

Bionic
Reading

Novi trener Šangaja Wu Jingui odlučio je najbolje plaćenog nogometaša svijeta Carlosa Teveza izbaciti iz momčadi, jer je fizički nedovoljno spreman za kinesku nogometnu ligu...

Kada je Tevez prešao u kinesku ligu, uz ugovor od nevjerojatnih 38 milijuna eura po sezoni, postao je i najbolje plaćeni nogometaš svijeta, no nije opravdao povjerenje Šangaja.

  • +4
Spektakularan doček za Argentinca Carlosa Teveza u klubu Boca Juniors Izvor: Reuters / Autor: Marcos Brindicci

Postigao je tek dva pogotka u 12 utakmica, a klub je na očajnom 11. mjestu ljestvice nakon 24 kola, sa zaostatkom od čak 32 boda za vodećim Guangzhouom.

U Šangaju je došlo do smjene trenera, a novi strateg Wu Jingui odlučio je izbaciti svoju najveću zvijezdu iz momčadi dok se ne dovede u red.

Naime, Tevez neće igrati za Šangaj sve dok ne smršavi, jer Wu smatra da je iskusni 33-godišnji Argentinac potpuno izvan forme.

'Ima previše kila. Ja odgovaram za rezultat i ako netko nije dovoljno spreman, neće biti dio momčadi,' objasnio je novi trener.

Carlosov ugovor trebao bi trajati do 2019. godine, ali vjeruje se da će Kinezi ipak pronaći način kako ga prijevremeno prekinuti i poslati ga nazad u domovinu...