UOČI UTAKMICE

Sramota na ulazu u grad Omiš; evo što je dočekalo hrvatsku nogometnu reprezentaciju

30.05.2019 u 13:14

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak (15 sati) igra prijateljsku utakmicu u Omišu protiv svojeg domaćina, ali nisu svi oduševljeni dolaskom naše nacionalne vrste u Dalmaciju

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u srijedu u Split četiri godine nakon utakmice kvalifikacija za EURO 2016. s Italijom i nikad riješenog incidenta sa svastikom. U hotelu Le Meridien Lav započeko je okupljanje, a u petak naše nogometaš očekuje prijateljski dvoboj sa Omišom.

No nisu svi presretni s povratkom reprezentacije u Dalmaciju. Ima i onih koji ne žele Dalićeve izabranike u tom dijelu Hrvatske. Tako se tijekom noći dogodio sramotan čin nepoznatih pojedinaca.

Naime, na ulazu u Omiš išaran je jumbo plakat na koje je pisalo ' VATRENI, dobro došli u Dalmaciju', a zasigurno su ga zamijetili i hrvatski reprezentativci dok su autobusom dolazili na trening. Osim toga netko je na plakat nadopisao HNS te ga prekrižio.

  • +4
Išaran plakat dobrodošlice hrvatskoj reprezentaciji Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Uglavnom, utakmica će se odigrati pod velikim mjerama osiguranja kako ne bi došlo do neželjenih incidentata. Većina stanovnika Omiša raduje se utakmici, ali ima i onih koji bi rado izazvali probleme te pokvarili pravu nogometnu feštu.