ENGLEZI TVRDE

'Spursi' žele Badelja kao zamjenu za Modrića

31.05.2011 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon što su se u engleskim medijima pojavile špekulacije da bi Luka Modrić već ovog ljeta mogao napustiti Tottenham, pojavila se vijest da čelnici 'spursa' već traže zamjenu za hrvatskog reprezentativca. I opet bi doveli igrača iz Dinama

Naime, kako piše Daily Mail, glavni operativci Tottenhama predvođeni trenerom Harryjem Redknappom u Milanu Badelju vide nasljednika Luke Modrića ukoliko on napusti White Hart Lane.

Isti medij navodi da Mamić i Dinamo za Badelja traže odštetu od 10 milijuna eura, što 'spursima' ne bi trebao biti problem, ali bi to mogao biti velik interes drugih bogatih klubova za veznjaka 'modrih'. Tako se već dulje piše da ga u svoje redove žele dovesti moskovski CSKA, zatim Wolfsburg, a i neki klubovi iz Italije.

Što se tiče situacije s Modrićem, u ljetnom prijelaznom roku pojavljivat će se nove špekulacije o njegovom odlasku ili ostanku u Tottenhamu. I dok engleski mediji tvrde da Alex Ferguson upravo na Modriću želi sagraditi novi Manchester United i praktički ne pita za njegovu cijenu, dotle iz londonskog kluba uvjeravaju javnost i navijače da Modrić neće biti prodan, kao ni Gareth Bale.

U svakom slučaju, pred nama je zanimljivo ljeto što se tiče nogometnih transfera.