LJUTNJA TOTTENHAMA

'Spursi' prijete tužbom Unitedu i Chelseaju zbog Modrića

12.06.2011 u 10:48

Bionic
Reading

U Tottenhamu su strahovito ljuti na čelnike Manchester Uniteda i Chelsea zbog toga što preko medija iskazuju svoj interes za Luku Modrića, tako da razmišljaju o tome da tuže klubove zbog vrbovanja igrača

Posljednjih tjedana sve je veći pritisak Manchester Uniteda, ali i Chelseaja na Luku Modrića i njegove 'spurse'. Dva velikana žele u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca, a javno vrbovanje Modrića jako smeta šefovima Tottenhama.

Tako je predsjednik kluba Daniel Levy zaprijetio klubovima da će svaki daljnji pokušaj vrbovanja 25-godišnjeg hrvatskog reprezentativca prijaviti čelnicima Premiershipa. Naime, prema pravilima Fife, igrača pod ugovorom ne smije se vrbovati, već se mora poslati službena ponuda.

Levy je opet podcrtao da ni Modrić, ali ni Bale neće biti prodani ovog ljeta, no opet, predsjednik se boji da bi silno šuškanje i pričanje o milijunima mogli poremetiti Modrićevu koncentraciju.

Osim Levyja, ljut je i trener Harry Redknapp.

'Ako su klubovi veličine kao Manchester United i Chelsea spremni ponuditi Ligu prvaka i ogromnu plaću, onda bi morali biti jako naivni da ne pomislite da se Modriću neće zavrtjeti u glavi. Meni je predsjednik obećao da Modrić neće biti prodan ni za koju cijenu. Moram reći da nisam sretan zbog svih tih priča oko Luke, a više puta sam naglasio da je on nezamjenjiv te da bi njegov odlazak za klub bio težak gubitak', kazao je Redknapp.