Francuzi pišu

Sprema se senzacionalni transfer Lovre Majera u Real Madrid; cifra koja se spominje je novi hrvatski rekord!

27.12.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Nedugo nakon završetka Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju, Lovro Majer postao je i tražen među europskim velikanima

Tako su neki francuski portali objavili vijest kako su interes za 24-godišnjeg Lovru Majera pokazali španjolski velikani Real Madrid i Atletico Madrid.

Uz tu informaciju spominje se i vrijednost cijelog transfera od čak 60 milijuna eura, a kad bi se taj transfer ostvario to bi zaista bila – senzacija. Taj iznos bio bi, barem dok se ne realizira transfer Joška Gvardiola, novi hrvatski rekord.

Ako u cijeloj priči podsjetimo kako je Majer iz zagrebačkog Dinama prodan u francuski Rennes?? godine u transferu vrijednom 12 milijuna eura, čini se kako će rekordno zaraditi na igraču u kojeg su u Hrvatskoj dugo mnogi sumnjali. Sve dok se nije dokazao u snažnoj francuskoj Ligue 1 gdje je uvršten u najbolju momčad sezone i dok se nije dokazao u hrvatskoj reprezentaciji.

Tako se igrač kojem su mnogi nadjenuli nadimak 'Novi Modrić' našao baš na listi želja Real Madrida, a odšteta bi zaista mogla biti rekordna jer ga ugovor za Rennes veže do ljeta 2027. godine. No, nema sumnje i da je koju 'lijepu riječ' o Majeru čelnicima Reala rekao i Modrić.

Inače, prema Transfermarktu Majeru je trenutačno vrijednost 22 milijuna eura, ali nema sumnje da će uskoro biti puno veća. Pogotovo ako nastavi u formu u kojoj je igrao za Hrvatsku.

  • +17
Hrvatska na postolju Izvor: EPA / Autor: TOLGA BOZOGLU