POVRATAK U ITALIJU?

Sprema se ponuda za Matea Kovačića koju će biti jako teško odbiti!

11.02.2018 u 09:37

Bionic
Reading

Talijanski Calciomercato tvrdi kako se Juventus sprema uključiti u borbu za Matea Kovačića te ga namjerava privući uoči sljedećeg prijelaznog roka ponudom koju će biti jako teško odbiti...

Dok god 23-godišnji hrvatski veznjak sjedi na klupi u Realu neće biti mira na nogometnom tržištu. Mateo Kovačić odigrao je tek zadnjih pola sata ove subote protiv Sociedada, a iako redovito ulazi u igru s klupe u Italiji su uvjereni kako mu to nije dovoljno te vjeruju da bi mogao promijeniti sredinu sljedećeg ljeta.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U borbi za našeg talenta nalazi se Roma koja vjeruje da upravo s njim može popraviti svoju veznu liniju koja ne funkcionira u posljednje vrijeme, a španjolski sportski direktor Monchi pokušava uvjeriti upravu Reala da ga pusti u Rim uz adekvatnu odštetu.

No, talijanski Calciomercato javlja da se u borbu namjerava uključiti i Juventus koji ima izuzetno pozitivna iskustva s hrvatskim nogometašima, a Kovačića je pratio još dok je igrao za Inter prije tri godine.

Najmoćniji talijanski klub priprema ponudu koju će Mateu i Realu biti jako teško odbiti, a ako vrati u svoje redove i Pjacu, sljedeće sezone Mandžina 'Stara dama' s čak tri Hrvata mogla bi krenuti u novu berbu trofeja...