realov motor

Španjolski mediji imaju ekskluzivu i tvrde da znaju gdje će Luka Modrić igrati sljedeće sezone; čelnici Real Madrida napokon prelomili

22.12.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, iako ima 35 godina na leđima, još je uvijek jedan od najvažnijih igrača madridskog Reala. No, već se neko vrijeme postavljalo pitanje, hoće li Modrić i sljedeće sezone igrati u 'kraljevskom klubu'

Luka Modrić jedan je od nogometaša koji oduševljava iz utakmice u utakmicu, i svojim nastupima donosi veliku prevagu Realovoj momčadi. Istina, sada je već u godinama (op.a u rujnu je napunio 35) kada mu trener Zinedine Zidane dozira minutažu, ali njegov doprinos igri 'kraljeva' itekako je vidljiv.

I s toga su se svi pitali zašto mu Real ne produžuje ugovor. Jer Modrić apsolutno nikada nije rekao slovo kontra Reala, već je uvijek naglašavao veličinu kluba i ljubav prema njemu.

No, eto, nakon tjedana i tjedana medijskog pritiska, ali i brojnih anketa u kojima su Realovi navijači jasno artikulirali da Modrića žele i dalje gledati u Realovom dresu, napokon je dogovoren nastavak suradnje dviju strana.

Naime, aktualni ugovor Modriću je istjecao 30. lipnja 2021. godine, a sada je prema povjerljivim informacijama kojima raspolaže direktor OK Diaria, Eduardo Inda, dogovoren nastavak suradnje za još jednu sezonu.

Prema tom, novom ugovoru, Modrić će uz Real biti vezan do 30. lipnja 2022. godine. Nakon tog datuma, Modrić bi se, prema istim navodima ipak trebao oprostiti od Santiago Bernabeua.

'Luka Modrić već je pristao na nastavak suradnje i kontinuitet s Real Madridom za još godinu dana. To će biti javno prezentirano sljedećih dana. Shvatili su u Realu koliko je Modrić važan igrač i kakvu sigurnost donosi mladim suigračima. Iza njega je odličnih mjesec i pol u dresu 'kraljeva', i samo zahvaljujući njemu Real se vratio na pobjednički put', rekao je Inda.

  • +10
Eibar - Real Madrid, španjolska liga, 20.12.2020. Izvor: EPA / Autor: Juan Herrero